Austria Schulnetzwerk

Radio e lirë e Austrisë së Sipërme viziton shkollën

LajmComments Off on Radio e lirë e Austrisë së Sipërme viziton shkollën

Në tetor 2016 u zhvillua projekti i Erasmus „Radio FRO goes ARKA Qendra Rinore Shkoder“ për përforcimin e kompetencës mediatike. Radio „Freie Radio Oberösterreich“ organizoi të mërkurën më 5.10 një workshop me temën „ Kompetenca mediatike“ për klasat 4a dhe 4b, gjatë të cilit nxënësit provuan se çfarë do të thotë të punosh në një radio që nga koncepti e regjistrimi e deri në prerjen dhe postproduksionin.
Ne u argëtuam shumë !

Margit Brückner, 1.11.2016, Fotot: Radio FRO

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”