Austria Schulnetzwerk

Çmime në letërsi në rang qyteti

LajmComments Off on Çmime në letërsi në rang qyteti


Për të parën herë në qytetin e Shkodrës, nga biblioteka e qytetit “Marin Barleti” u zhvillua konkursi letrar „Festivali letrar i Shkodrës”. Në të morën pjesë nxënës nga të gjitha shkollat e qytetit. U ndanë 6 çmime, 3 nga të cilat shkuan për nxënëset e Shkollës Austriake. Ata janë Vitjola Doda 9E, Suhejla Komi 9E dhe Edona Zefi 9B. U dhuruan gjithashtu certifikata dhe dhurata.
Falënderojmë nxënësit pjesëmarrës për kënaqësinë që na dhuruan. Ju lumtë!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”