Austria Schulnetzwerk

Botimi Nr. 15 i publikimeve seri të Shkollës Austriake

LajmComments Off on Botimi Nr. 15 i publikimeve seri të Shkollës Austriake


Në fillim të nëntorit doli në qarkullim botimi Nr .15 i publikimeve seri të Shkollës Austriake me titull „Warhol shkon Shkodra“, publikuar nga Markus Offner. Në të paraqiten punime serigrafie artistike, të cilat janë përpunuar në kuadër të një projekti pedagogjik me nxënëse e nxënës, i cili është financuar me dashamirësi nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Gruas në Austri.

Në qendër të punës shohim motive nga qyteti i Shkodrës, Kopliku dhe Vermoshi, që çuan vullnetin e punës së „artistëve“ pjesëmarrës në projekt në rezultate mahnitëse, duke qenë se bëhej fjalë për motive të njohura nga vendlindja e tyre.

03.12.2018 Florian Offner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”