Austria Schulnetzwerk

Vizitë nga një delegacion i konferencës ndërkombëtare të sindikatave

LajmComments Off on Vizitë nga një delegacion i konferencës ndërkombëtare të sindikatave

Më 20 maj 2017, vizitoi një delegacion i Konferencës për Bashkëpunimin e Sindikatave në Evropë (KGZE), i cili u zhvillua nga 18 deri më 21 maj në Tiranë, shkollën austriake.
Drejtori Josef Fasching dhe ish-drejtore Gerlinde Tagini, përshëndetën mysafirët nga më shumë se dhjetra vende evropiane. Gjatë një prezantimi të shkurtër për Shkollën Austriake dhe gjatë një vizite në ambjentet e saj, vizitorët morën përshtypje të punës së shkollës austriake në dhjetë vitet e fundit .
Mag. Gerlinde Tagini

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”