Austria Schulnetzwerk

Vizite e delegacionit „Komisioni për punën, çështjet sociale dhe shëndetësinë”

LajmComments Off on Vizite e delegacionit „Komisioni për punën, çështjet sociale dhe shëndetësinë”

Vizite e delegacionit „Komisioni për punën, çështjet sociale dhe shëndetësinë”
Në kuadër të studimit të projektligjit në parlamentin shqiptar “Ligji për arsimin dhe formimin profesional në Republikën e Shqipërisë” në u zhvillua një vizitë në shkollën tonë nga anëtarë të këtij komisioni.
Grupi i komisonit përfaqësuar nga Dr.Ylli Zicishti, Z. Ilirian Pendavinji, Znj. Arbjola Halimi, përfaqësues të OSBE si dhe stafi mbeshtetës i komisionit u prit nga Drejtoresha Gerlinde Tagini, mësues dhe nxënës.
Nxënës të vitit të 4B Erda Ymeri dhe Pietro Dodani prezantuar shkollën me informacionet aktuale dhe Drejtoresha Tagini informoi delegacionin me rezultatet dhe pritshmëritë e shkollës dhe formimit profesional, duke theksuar se një shkollim profesional është një zhvillim i madh ekonomik për vendin.
Pas diskutimeve dhe informacioneve delegacioni vizitoi ambjentet e shkollës, duke zhvilluar vizita në klasa dhe biseda me nxënës të klasave të dhjeta dhe maturantë.

21.12.2016 Sidita Bazhdari

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”