Austria Schulnetzwerk

Panairi i punës në Bashkinë e Shkodrës

LajmComments Off on Panairi i punës në Bashkinë e Shkodrës

Të shtunën më, 10 dhjetor u zhvillua për herë të parë në hollin e madh të Bashkisë Shkodër një panair i bizneseve kryesorë dhe i shkollave profesionale në rajonin e Shkodrës. Qëllimi i këtij panari një ditor ishte forcimi i bashkëpunimit midis biznesit, shkollave profesionale dhe qeverisjes lokale.
Shkolla Austriake „Peter Mahringer“ kishte një stendë në panair. Në panair ishin të pranishëm drejtore Gerlinde Tagini, nëndrejtore Sidita Bazhdari, zoti Bekim Alibali dhe zonja Brilanda Fishta Sulejmani. Falenderojmë përzemërsisht nxënëset dhe nxënësit Erda Ymeri dhe Pjetro Dodani (skuadra e prezantimit), Loren Ujkashi dhe Erisa Sala (skuadra e Bussinesplan), Tea Beqi, Arens Demaliaj, Edmond Hasana, Denis Lesha (skuadra Botboll) për punën e tyre.

Fotos: Gerlinde Tagini
Text: Brilanda Fishta Sulejmani

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”