Austria Schulnetzwerk

Bashkëpunim i frytshëm

LajmComments Off on Bashkëpunim i frytshëm

Shkolla Austriake „Peter Mahringer“ në Shkodër është e kumtur për bashkëpunimin e frytshëm me ndërmarrjen austriako-shqiptare të IT, „Motrada“.

Në vazhdën e bashkëpunimit, për shkollën tonë u dhuruan 2 laptopë dhe 2 projektorë nga Edra Hoxhaj dhe Orens Magilaj, përfaqësues të „Motrada“.

Drejtori HR Mag. Thomas Douschan, nëndrejtore Sidita Bazhdari MPA dhe nxënëset e nxënësit falenderojnë firmën „Motrada“ dhe gëzohen për vënien në funksion të mjeteve të reja.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”