Austria Schulnetzwerk

Aktivitet trajnues për mësuesit e gjuhës gjermane

LajmComments Off on Aktivitet trajnues për mësuesit e gjuhës gjermane


Më 22 shtator 2018 u organizua një trajnim për mësuesit e gjuhës gjermane nga shtëpia botuese Hueber dhe Educational Center në Tiranë.
Shkolla austriake u përfaqësua nga mësuesja e gjuhës gjermane Brilanda Fishta.
Aktiviteti u hap me një temë shumë interesante nga një ligjërues nga shtëpia botuese Hueber me temën “mësimdhënie dhe gramatikë komunikuese“.
Ai u pasua nga një aktivitet rreth temave si: përgatitja për teste dhe ndërmjetësimi i gjuhës gjermanë në fusha specifike.

Brilanda Fishta Sulejmani

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”