Austria Schulnetzwerk

AKTIVITET SPORTIV I SHKOLLES SONE

Me dt 17-11-2015 Qendra Kulturore e Femijeve organizoj nje gare atletike ne natyre ku merrnin pjese nxenes nga te gjitha shkollat e qytetit tone.Ne kete gare moren pjese edhe dy nxenes nga shkolla jone, David Leka dhe Izabela Dodani. <!–more Kliko per te lexuar me shume… –>
Paraqitja e nxenesve tone ishte shume e mire. Ne garen per djem nxenesi yne David Leka zuri vendin e peste, ndersa nxenesja jone Izabela Dodani zuri vendin e dyte duke fituar medaljen dhe diplomen perkatese.
Shkolles tone keshtu ju shtua edhe nje fituese dhe nje diplome tjeter duke ju bashkengjitur te gjitha kupave dhe diplomave te fituara vitet e fundit nga nxenesit tane.

Text: Nefail Zhejani
Fotos: Izabela Dodani

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”