Austria Schulnetzwerk

Përfundimi i kursit të gjuhës gjermane në Mjedë

LajmComments Off on Përfundimi i kursit të gjuhës gjermane në Mjedë

Të martën, më 06.06.2017, pjesëmarrësve të kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare të Mjedës , iu dorëzuan çertifikatat e pjesëmarrësjes në kurs. Drejtuese e projektit Mikela Lekaj, koordinatori i gjuhës gjermane Markus Offner dhe zonja Maria Hönigsberger në praninë e mësueses Rita Vuksani uruan nxënësit për përfundimin e suksesshëm të kursit të tyre. Falenderojmë shumë Ministrinë austriake të Arsimit, e cila financoi edhe në vitin shkollor 2016/17 projektin “Gjuha gjermane në Shqipërinë e Veriut”.

07.06.2017 Markus Offner Foto: Maria Hönigsberger

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”