Austria Schulnetzwerk

Orë tematiko-letrare me klasat e nënta

LajmComments Off on Orë tematiko-letrare me klasat e nënta


Sot klasat e nënta zhvilluan një bisedë letrare me autoren Ela Masllov, e cila vuan nga sëmundja e paraplegjise. Ajo, përmes poezisë së saj, na dha mesazhe shumë të forta:”Duhet ta duam jetën dhe të luftojmë për të!”. Një falënderim shkon për të gjithë nxënësit, të cilët na dhuruan një kënaqësi të pafund dhe për Elën, e cila ishte e ftuara jonë e veçantë.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”