Austria Schulnetzwerk

Hapen regjistrimet online!

Fillimsht, Shkolla Austriake uron çdo të mirë për ju të gjithë në javët e ardhshme, të vështira! Durimi dhe qetësia janë shumë të rëndësishme në këtë kohë të pazakontë për të gjithë ne.
Duke marrë parasysh situatën e krijuar, në të cilën vendimtar është qëndrimi në shtëpi, si dhe duke shpresuar e parë në të ardhmen, ne ofrojmë mundësinë e regjistrimit online për ju prindër, që dëshironi të regjistroni fëmijët tuaj në shkollën tonë për vitin e ardhshëm shkollor. Më poshtë gjeni një formular, i cili duhet të plotësohet dhe të dërgohet nga ju. Do të kontaktoheni nga ne për konfirmim informacionesh dhe përfundim regjistrimi.

Për çdo informacion të nevojshëm, na kontaktoni në numrin e telefonit +355 693714872 ose shkruani në adresën e emailit regjistrime@htl-shkoder.com

Të dhënat për t’ju kontaktuar

* Fusha të detyruara

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”