Austria Schulnetzwerk

Lajm

Urime për Festat e Shqipërisë!

LajmComments Off on Urime për Festat e Shqipërisë!

Patjetër që në Shkollën Austriake u mendua për Ditën Kombëtare e Shqipërisë dhe u festua, siç dhe i takon. Anëtarët e stafit të shkollës...   Read More

Ekspozite fotografike e 5b

LajmComments Off on Ekspozite fotografike e 5b

Ditën e premte, më 19.11.2021, vitet e 5-ta të degës Teknikë Mediatike prezantuan projektet e tyre në katin e 3-të të shkollës. Përveç printimeve...   Read More

Ministri i Jashtëm i Austrisë viziton Shkollën Austriake!

LajmComments Off on Ministri i Jashtëm i Austrisë viziton Shkollën Austriake!

Me rastin e vizitës së tij dyditore në Shqipëri, Ministri i Jashtëm i Ausstrisë, Dr. Michael Linhart nderoi me vizitën e tij edhe Shkollën...   Read More

Rinovimi i varrit të dy austro-hungarezëve

LajmComments Off on Rinovimi i varrit të dy austro-hungarezëve

Në kuadër të një shëtitjeje në vjeshtë 2020 në luginën e Drishtit, disa mësues vizituan varrezat e një familjeje që jeton në Prekal. Kjo...   Read More

Ditë shëtitjeje (ecje sportive në mal) nga nxënësit dhe mësuesit

LajmComments Off on Ditë shëtitjeje (ecje sportive në mal) nga nxënësit dhe mësuesit

Ecja me rastin e Ditës Kombëtare (26.10.) është një traditë e vjetër austriake, të cilën e vazhduam edhe këtë vit në shkollën tonë. Kështu,...   Read More

Vizitë e Ambasadorit Austriak dhe Konsullit të Nderit të Austrisë

LajmComments Off on Vizitë e Ambasadorit Austriak dhe Konsullit të Nderit të Austrisë

Me rastin e Ditës Kombëtare të Austrisë, Ambasadori Austriak Dr. Christian Steiner dhe Konsulli i Nderit Gjergj Leqejza vizituan Shkollën Austriake. Në fjalimin e...   Read More

HTL Shkodër vrapon në maratonën e Tiranës

LajmComments Off on HTL Shkodër vrapon në maratonën e Tiranës

Ditën e diel, datë 17.10.2021, u zhvillua në Tiranë gjysmë-maratona, në Fun-Run të së cilës, që përbën një distancë prej më shumë se 10...   Read More

Bashkëpunim në të ardhmen

LajmComments Off on Bashkëpunim në të ardhmen

Ditën e mërkurë, më 13.10.2021, drejtori i shkollës HTL në Shkollës, Zoti Mag Thomas Douschan dhe Zoti Frenk Kasmi MSc. vizituan firmën Frequentis. Ajo...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”