Austria Schulnetzwerk

Lajm

FH Joanneum në Shkodër

LajmComments Off on FH Joanneum në Shkodër

Me datë 25.03.2022 shkollën tonë e vizitoi drejtuesi i Departamentit për Inxhinieri Elektronike në FH JOANNEUM, njëkohësisht profesor për Sisteme Elektronike në FH, Dr....   Read More

LIBRI VJETOR I SHKOLLËS

LajmComments Off on LIBRI VJETOR I SHKOLLËS

Vizitë e nivelit të lartë në Shkollën Austriake

LajmComments Off on Vizitë e nivelit të lartë në Shkollën Austriake

Konsulli i Ambasadës Austriake në Turqi, Zoti Edmond Ramja vizitoi javën e kaluar Shkollën Asutriake në Shkodër. Ai mbeti me përshtypje shumë të mirë...   Read More

Urime muzikore për Krishtlindje

LajmComments Off on Urime muzikore për Krishtlindje

Grupi i projektit muzikor ju dërgon urime muzikore për Krishtlindje!

Prezantim libri

LajmComments Off on Prezantim libri

Në datën 25.11.2021, në Shkollën Austriake në Shkodër, u organizua, nën drejtimin e mësueses së Gjuhës shqipe dhe Letërsisë, Znj.Brunilda Kapcari, promovimi i librit:...   Read More

Bashkëpunim me INTERSIG Vienna Insurance Group

LajmComments Off on Bashkëpunim me INTERSIG Vienna Insurance Group

Jemi të gëzuar që INTERSIG Vienna Insurance Group është partneri ynë i ri i bashkëpunimit. Më 23.11.2021, anëtari i bordit drejtues të Intersig, Zoti...   Read More

Bursë e mrekullueshme për ish-nxënësen tonë

LajmComments Off on Bursë e mrekullueshme për ish-nxënësen tonë

Këtë vit, Universiteti Teknik në Graz inicioi programin e bursave „TU Graz 100“ si mbështetje për talentet. Numri 100 tregon numrin e bursave që...   Read More

Vizitë e konsulles austriake

LajmComments Off on Vizitë e konsulles austriake

Konsullja e Ambasadës Austriake, Zonja Renate Seib vizitoi më 26.11.2021 Shkollën Austriake bashkë me bashkëpunonjësen e saj, Zonjën Migena Xoxa dhe pedagogen e ÖAD,...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”