Austria Schulnetzwerk

Lajm

Pak pozitivitet na bën të gjithëve mirë

LajmComments Off on Pak pozitivitet na bën të gjithëve mirë

Në kuadër të një projekti në lëndën Gjuhë Shqipe, një grup nga klasa 2B ka trajtuar temën, si mund të qëndrojmë pozitivë dhe me...   Read More

Filluan regjistrimet online në Shkollën Austriake!

LajmComments Off on Filluan regjistrimet online në Shkollën Austriake!

Për të regjistruar fëmijën tuaj në shkollën tonë, nga klasa e 6-të deri në klasen e 9-të, klikoni tek “Regjistro”. Plotësoni të dhënat e...   Read More

Shumë urime! Dy skuadra nga vitet e 3-ta janë pjesë e gjysmëfinales së „Jugend Innovativ“ („Rini inovative“)!

LajmComments Off on Shumë urime! Dy skuadra nga vitet e 3-ta janë pjesë e gjysmëfinales së „Jugend Innovativ“ („Rini inovative“)!

Edhe këtë vit, HTL- Shkodër ka marrë pjesë në konkursin më të madh dhe më të rëndësishëm të ideve në Austri – Jugend Innovativ....   Read More

Një mesazh nga nxënës të Shkollës Austriake

LajmComments Off on Një mesazh nga nxënës të Shkollës Austriake

Disa nxënës të klasës 3A kanë shprehur solidaritetin e tyre përmes talenteve në kreativitet, kumunikim dhe teknikë. Në kuadër të një projekti në lëndën...   Read More

„Unë qëndroj në shtëpi“

LajmComments Off on „Unë qëndroj në shtëpi“

Nxënëset dhe nxënësit e klasave të 6-ta janë pjesë e „Unë qëndroj në shtëpi“ përmes punimeve në lëndën Art Pamor.

Mësim në lëndën e gjermanishtes tek klasa e 6-të

LajmComments Off on Mësim në lëndën e gjermanishtes tek klasa e 6-të

Më të vegjlit ndër ne marrin pjesë në mënyrë aktive në orën e gjermanishtes, zhvilluar në platformën Microsoft Teams. Videoja tregon pjesë nga ora...   Read More

Konkursi për videon më të mirë “My Motherland” (Atdheu im)

LajmComments Off on Konkursi për videon më të mirë “My Motherland” (Atdheu im)

Situata e tanishme kërkon nga secili prej nesh shumë durim dhe forcë. Prandaj është kaq e rëndësishme të nxjerrim në pah fuqinë e madhe...   Read More

Një sekuencë ore mësimi online në lëndën SEW (Zhvillim Software) me vitet e 4-ta

LajmComments Off on Një sekuencë ore mësimi online në lëndën SEW (Zhvillim Software) me vitet e 4-ta

Mësimi online na vendos ne të gjithëve para sfidash të mëdha. Por tani nuk është e rëndësishme që situata është e tillë, por më...   Read More

Mësim online!

LajmComments Off on Mësim online!

Në kuadër të zhvillimit të mësimit nga shtëpia, Shkolla Austriake është shumë aktive, duke përfshirë gjithë nxënësit, nga klasa e 6-të deri në vitin...   Read More

Suksese ne olimpiadat e kimisë, biologjisë dhe matematikës!

LajmComments Off on Suksese ne olimpiadat e kimisë, biologjisë dhe matematikës!

Shkolla Austriake „Peter Mahringer“ mori pjesë edhe këtë vit ne olimpiadat kombëtare të lëndëve të ndryshme. Mund të themi me krenari që nxënësit tanë...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”