Austria Schulnetzwerk

Lajm

Donacion për shkolën e komunitetit rom –„Beato Zeferino“

LajmComments Off on Donacion për shkolën e komunitetit rom –„Beato Zeferino“

Më 26.09.2016 një delegacion i vogël mësuesish nga shkolla austriake „HTL Peter Mahringer“ vizitoi shkollën e romëve „Beato Zeferino“. Delegacioni i dha drejtoreshës Havajana...   Read More

Dorëzimi i donacionit për shtëpinë e të moshuarve Shkodër

LajmComments Off on Dorëzimi i donacionit për shtëpinë e të moshuarve Shkodër

Pas fillimit të vitit të ri shkollor, shkolla Austriake „HTL Peter Mahringer“ kishte sërish kënaqësinë për të bërë një donacion. Pas disa muajsh u...   Read More

Festa e fundvitit dhe ceremonia e diplomimit të maturantëve 2015 – 2016

LajmComments Off on Festa e fundvitit dhe ceremonia e diplomimit të maturantëve 2015 – 2016

Me 16 qershor u zhvillua festa e nëntë e fundvitit në shkollën austriake „Peter Mahringer“. Me prezencen e shumë të ftuarve të nderit, përfaqësuesve...   Read More

Oraret e hapjes së sekratarisë në pushimet e verës

LajmComments Off on Oraret e hapjes së sekratarisë në pushimet e verës

Shkolla Austriake ju uron pushime të mbara! Ju mund të kontaktoni me ne gjatë pushimeve në oraret e mëposhtme: 20.6.-08.7.16 sekrataria është e hapur...   Read More

Skuadra nga Shqiperia në ECER 2016

LajmComments Off on Skuadra nga Shqiperia në ECER 2016

Në mesin e muajit prill grupi i parë i Botball përfaqësoi Shqipërinë në Vjene në ECER 2016, ,European Conference on Educational Robotics. Gjatë këtij...   Read More

Vrapim sensibilizues

LajmComments Off on Vrapim sensibilizues

Ditën e dielë, më 29 maj 2016 shkolla jonë, përfaqësuar nga nxënësit Klid Selhani, Ledion Rejzi, Petro Dingu, Aldo Sheldija dhe nga mësuesja e...   Read More

Workshop sensibiluez për mjedisin me klasat e 8-ta

LajmComments Off on Workshop sensibiluez për mjedisin me klasat e 8-ta

Në formë të një dite projekti u organizua më 13.06.2016 për klasat 8a dhe 8b një workshop për mjedisin. Nën drejtimin e Luis, Aine,...   Read More

Vizitë në shkollë e ambasadorit austriak Dr. Johann Sattler

LajmComments Off on Vizitë në shkollë e ambasadorit austriak Dr. Johann Sattler

Ishte kënaqësi e madhe që të përshëndesnim gjatë një vizite më 09 qershor në shkollën tonë, ambasadorin e ri të Austrisë në Shqipëri, z.Dr....   Read More

Dhënia e çmimeve për fituesit

LajmComments Off on Dhënia e çmimeve për fituesit

Ditën e hënë më 06.06. 2016, iu dorezuan cmimet fitueseve dhe fituesve të konkurseve në gjuhën gjermane nga drejtoresha zonja Tagini dhe drejtoresha shqiptare...   Read More

Fëmijët vizitojnë shkollën teknike

LajmComments Off on Fëmijët vizitojnë shkollën teknike

Me 27 maj u zhvillua në shkollën tonë, në bashkëpunim me drejtorinë Arsimore Shkodër, projekti „ Fëmijët vizitojnë shkollën teknike“, i cili u drejtua...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”