Austria Schulnetzwerk

Lajm

Vizite e delegacionit „Komisioni për punën, çështjet sociale dhe shëndetësinë”

LajmComments Off on Vizite e delegacionit „Komisioni për punën, çështjet sociale dhe shëndetësinë”

Vizite e delegacionit „Komisioni për punën, çështjet sociale dhe shëndetësinë” Në kuadër të studimit të projektligjit në parlamentin shqiptar “Ligji për arsimin dhe formimin...   Read More

Ativitet informues për maturat

LajmComments Off on Ativitet informues për maturat

Të mërkurën më, 7.12.16 u zhvillua në shkollën Autriake një aktivitet informativ për klasat e 5ta të shkollës sonë. Qëllimi i këtij aktiviteti ishte...   Read More

Vizitë e projektit„ Gjermanishtja në Veri të Shqipërisë“ në Koplik

LajmComments Off on Vizitë e projektit„ Gjermanishtja në Veri të Shqipërisë“ në Koplik

Edhe këtë vit u mundësua përmes financimit nga ana e Ministrisë së Arsimit të Austrisë, zhvillimi i një kursi të gjuhës gjermane në Koplik...   Read More

Vizitë në kursin e gjuhës gjermane Vau i Dejës

LajmComments Off on Vizitë në kursin e gjuhës gjermane Vau i Dejës

Në kuadër të projektit „Gjuha gjermane në Veri të Shqipërisë“ të financuar nga Minstria e Arsimit e Austrisë, do të zhvillohet edhe në këtë...   Read More

Vizitë në kursin e gjuhës gjermane në Mjedë

LajmComments Off on Vizitë në kursin e gjuhës gjermane në Mjedë

Të enjten, më 13 dhjetor, drejtuesja e projektit, znj. Mikela Lekaj së bashku me znj. Maria Hönigsberger vizituan kursin e gjuhës gjermane në Mjedë,...   Read More

Vizitë në shkollën e komunitetit rom „Beato Zeferino“

LajmComments Off on Vizitë në shkollën e komunitetit rom „Beato Zeferino“

Të premten më 09.12.2016 u zhvillua me rast të afrimit të krishtlindjeve një vizitë në shkollën e komunitetit rom „Beato Zeferino“, ç′ka tashmë për...   Read More

Panairi i punës në Bashkinë e Shkodrës

LajmComments Off on Panairi i punës në Bashkinë e Shkodrës

Të shtunën më, 10 dhjetor u zhvillua për herë të parë në hollin e madh të Bashkisë Shkodër një panair i bizneseve kryesorë dhe...   Read More

„Austria lexon 2016“- Projekti ynë letrar kushtuar Migjenit

LajmComments Off on „Austria lexon 2016“- Projekti ynë letrar kushtuar Migjenit

Migjeni është një shkrimtar i njohur shqiptar, i cili ka shkruar për tema si feja, vendlindja, varfëria dhe dashuria dhe vlen si themelues i...   Read More

Aktiviteti i dytë „Dita e Austrisë “ në shkollën teknike „Peter Mahringer“

LajmComments Off on Aktiviteti i dytë „Dita e Austrisë “ në shkollën teknike „Peter Mahringer“

Ditën e premte më 04.11.2016, u zhvillua në shkollën Austriake Shkodër për herë të dytë aktiviteti „Dita e Austrisë. Ky seminar kishte në qendër...   Read More

Workshop në shkollë për krijimin e stolive

LajmComments Off on Workshop në shkollë për krijimin e stolive

Conny Lang është një ish-maturante e një shkolle teknike austriake të ngjashme me shkollën tonë, punon në sektorin teknik, ka hobi udhëtimet, është dizenjuese...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”