Austria Schulnetzwerk

Lajm

Kursi i ndihmës së parë

LajmComments Off on Kursi i ndihmës së parë

Të martëm më 10 janar 2017, u zhvillua në bibliotekën e shkollës nën drejtimin e menaxherit në raste krizash, Gregorio Barberi , nga Italia,...   Read More

YOUTHSTART European Entrepreneurship Award 2016 në Berlin – Vendi i dytë në kategorinë “Ideja më e mirë” për “TECH Security”!

LajmComments Off on YOUTHSTART European Entrepreneurship Award 2016 në Berlin – Vendi i dytë në kategorinë “Ideja më e mirë” për “TECH Security”!

Këtë vit Shqipëria mori pjesë në konkursin “Entrepreneurship” në rang europian me planin e biznesit „TECH Security“. Arlind Molla ka prezantuar në kategorinë „Ideja...   Read More

GEZUAR KRISHTLINDJET DHE VITIN E RI 2017!

LajmComments Off on GEZUAR KRISHTLINDJET DHE VITIN E RI 2017!

Shkolla Austriake ju uron GEZUAR KRISHTLINDJET DHE VITIN E RI 2017!

Festa e Krishtlindjeve në bibliotekën tonë

LajmComments Off on Festa e Krishtlindjeve në bibliotekën tonë

Më 21.12.2016 u zhvillua në bibliotekë një aktivitet festiv me klasat e 8ta me rastin e afrimit të festës së Krishtlindjeve. Nxënës nga klasa...   Read More

Publikimi i librit të ri të shkollës për vitin 2015/16

LajmComments Off on Publikimi i librit të ri të shkollës për vitin 2015/16

Të hënën, më 12 dhjetor 2016, u publikua libri vjetor i shkollës Austriake „Peter Mahringer“ me titull “Libri i shkollës 2015/16” dhe mund të...   Read More

Vizite e delegacionit „Komisioni për punën, çështjet sociale dhe shëndetësinë”

LajmComments Off on Vizite e delegacionit „Komisioni për punën, çështjet sociale dhe shëndetësinë”

Vizite e delegacionit „Komisioni për punën, çështjet sociale dhe shëndetësinë” Në kuadër të studimit të projektligjit në parlamentin shqiptar “Ligji për arsimin dhe formimin...   Read More

Ativitet informues për maturat

LajmComments Off on Ativitet informues për maturat

Të mërkurën më, 7.12.16 u zhvillua në shkollën Autriake një aktivitet informativ për klasat e 5ta të shkollës sonë. Qëllimi i këtij aktiviteti ishte...   Read More

Vizitë e projektit„ Gjermanishtja në Veri të Shqipërisë“ në Koplik

LajmComments Off on Vizitë e projektit„ Gjermanishtja në Veri të Shqipërisë“ në Koplik

Edhe këtë vit u mundësua përmes financimit nga ana e Ministrisë së Arsimit të Austrisë, zhvillimi i një kursi të gjuhës gjermane në Koplik...   Read More

Vizitë në kursin e gjuhës gjermane Vau i Dejës

LajmComments Off on Vizitë në kursin e gjuhës gjermane Vau i Dejës

Në kuadër të projektit „Gjuha gjermane në Veri të Shqipërisë“ të financuar nga Minstria e Arsimit e Austrisë, do të zhvillohet edhe në këtë...   Read More

Vizitë në kursin e gjuhës gjermane në Mjedë

LajmComments Off on Vizitë në kursin e gjuhës gjermane në Mjedë

Të enjten, më 13 dhjetor, drejtuesja e projektit, znj. Mikela Lekaj së bashku me znj. Maria Hönigsberger vizituan kursin e gjuhës gjermane në Mjedë,...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”