Austria Schulnetzwerk

Lajm

Konkursi i leximit në gjuhë gjermane

LajmComments Off on Konkursi i leximit në gjuhë gjermane

Më 23 maj 2017, në kuadër të bashkëpunimit me shkollat shqiptare u zhvillua për herë të dytë një konkurs leximi në gjuhën gjermane midis...   Read More

Vizitë nga një delegacion i konferencës ndërkombëtare të sindikatave

LajmComments Off on Vizitë nga një delegacion i konferencës ndërkombëtare të sindikatave

Më 20 maj 2017, vizitoi një delegacion i Konferencës për Bashkëpunimin e Sindikatave në Evropë (KGZE), i cili u zhvillua nga 18 deri më...   Read More

Prezantim në konferencën ndërkombëtare të sindikatave në Tiranë

LajmComments Off on Prezantim në konferencën ndërkombëtare të sindikatave në Tiranë

Konferenca e 29-të mbi Bashkëpunimin e Sindikatave në Evropë (KGZE) u zhvillua në Tiranë nga 18 deri më 21 maj. Konferenca u organizua nga...   Read More

Ditët e projektit: klasa 2b

LajmComments Off on Ditët e projektit: klasa 2b

Në këtë vit shkollor, klasa 2b vizitoi gjatë ditëve të projektit dy muzeumet Bunkart në Tiranë. Bunkerët e ish-diktatorit Enver Hoxha ishin shumë interesante,...   Read More

Udhëtimi ynë në Vjenë

LajmComments Off on Udhëtimi ynë në Vjenë

Nxënësit e klasave 3A dhe 3B qëndruan në Vienë nga data 10.04 deri më 14.04.2017 në kuadër të projektit ” Rinia europiane njihet me...   Read More

“Panairi i Arsimit Profesional dhe Asistencës së BE-së”

LajmComments Off on “Panairi i Arsimit Profesional dhe Asistencës së BE-së”

Shkolla jonë mori pjesë më 11.5. 2017 në “Panairi i Arsimit Profesional dhe Asistencës së BE-së” , i cili zhvillohej në shkollën profesionale “Kolin...   Read More

Një ditë e bukur në Razëm

LajmComments Off on Një ditë e bukur në Razëm

Këtë vit klasa 8a zgjodhi për të vizituar hijeshinë dhe freskinë e Razmës. Edhe pse me një mot jo shumë të favorshëm, fëmijët e...   Read More

Dita e luleve në Shkodër

LajmComments Off on Dita e luleve në Shkodër

Ngjyrave dhe aktiviteteve të festës së luleve më 6 maj, e cila është bërë traditë tashmë në qytetin tonë, iu bashkua edhe shkolla “Peter...   Read More

Konkursi i leximit i klasave të 8-ta

LajmComments Off on Konkursi i leximit i klasave të 8-ta

Të premten më 28 prill, u zhvillua konkursi i leximit i këtij viti për nxënëset dhe nxënësit e klasave të 8-të. Juria përbëhej nga...   Read More

Vizitë në shkollë

LajmComments Off on Vizitë në shkollë

Ditën e premte më 28.04.2017, vizitoi shkollën Austriake, zëvendësministri shqiptar i Arsimit dhe Sportit, z.Rauf Dimraj. Drejtori i shkollës, Mag. Josef Fasching dhe nëndrejtore...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”