Austria Schulnetzwerk

Lajm

„Dita e Dyerve të Hapura 2017“ dhe gjysmëfinalja e YEA!

LajmComments Off on „Dita e Dyerve të Hapura 2017“ dhe gjysmëfinalja e YEA!

Më 29 mars 2017 u zhvillua në shkollën tonë „Dita e Dyerve të Hapura“ dhe gjysmëfinalja e planeve të biznesit. Kjo ditë u organizua...   Read More

„Goethe goes Grün“

LajmComments Off on „Goethe goes Grün“

Ne kemi aplikuar në konkursin “Goethe goes Grün”, një konkurs internacional për nxënës nga 12-14 vjeç dhe kemi krijuar një video të shkurtër. Në...   Read More

Përfundimi i kursit të gjuhës gjermane në Vau i Dejës

LajmComments Off on Përfundimi i kursit të gjuhës gjermane në Vau i Dejës

Të premten, më 09.06.2017, iu dorëzuan pjesëmarrësve të kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare Vau i Dejës, çertifikatat e pjesëmarrësjes në kurs. Të...   Read More

Dita dedikuar konkurseve në IT

LajmComments Off on Dita dedikuar konkurseve në IT

Më 09.06.2017 u zhvillua për herë të katërt në Shkollën Austriake „IT Challenge Day“ („Dita e sfidave në fushën e IT-së“). Nën drejtimin e...   Read More

Bashkëpunimi midis Shkollës Austriake dhe Universitetit ” New York ” në Tiranë

LajmComments Off on Bashkëpunimi midis Shkollës Austriake dhe Universitetit ” New York ” në Tiranë

Përmes ndërmjetësimit të Konsullit të Nderit Austriak z. Leqejza, u zhvillua më 06 qershor në shkollën austriake “Peter Mahringer” një takim me z.Andreas Galatoulas,...   Read More

Përfundimi i kursit të gjuhës gjermane në Mjedë

LajmComments Off on Përfundimi i kursit të gjuhës gjermane në Mjedë

Të martën, më 06.06.2017, pjesëmarrësve të kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare të Mjedës , iu dorëzuan çertifikatat e pjesëmarrësjes në kurs. Drejtuese...   Read More

Ditët e projektit në Lepushe – 9BC

LajmComments Off on Ditët e projektit në Lepushe – 9BC

Dy ditë çlodhje në fund të stresit shkollor dhe për më tepër, në peisazhin e bukur të Lepushës – u bë ëndrra për 9b...   Read More

Duke ecur në Tarabosh

LajmComments Off on Duke ecur në Tarabosh

Tetë nxënës të klasës së 9-të , u ngjitën të dielën, më 28 maj 2017 në malin shkodran. Pas dy orë e gjysmë ata...   Read More

Dhënia e çmimeve për fituesit në praninë e z. MinR Mag. HABELT

LajmComments Off on Dhënia e çmimeve për fituesit në praninë e z. MinR Mag. HABELT

Të premten, më 2 qershor, z. MinR Mag. Habelt, kryetari i komisitonit të maturës së këtij viti, u dorëzoi çertifikatat të gjithë fituesve të...   Read More

MinR Habelt vizitoi projektin “Gjuha Gjermane në Shqipërinë e Veriut “

LajmComments Off on MinR Habelt vizitoi projektin “Gjuha Gjermane në Shqipërinë e Veriut “

Ka pasur një surprizë të madhe në mbylljen e kursit në kuadër të projektit „Gjuha Gjermane në Shqipërinë e Veriut” të shtunën, më 03.06.2017...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”