Austria Schulnetzwerk

Lajm

Vendi i parë për nxënësin e shkollës sonë në kërcim për së gjati

LajmComments Off on Vendi i parë për nxënësin e shkollës sonë në kërcim për së gjati

Më 8.10.17 u zhvillua në Bar, në Malin e Zi, një aktivitet në atletikë, ku morën pjesë shtetet e Ballkanit. Në këtë aktivitet mori...   Read More

Hapja e kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare Bardhaj

LajmComments Off on Hapja e kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare Bardhaj

Në kuadër të projektit “Gjermanishtja në Shqipërinë e Veriut” për herë të parë hapëm kursin e gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare në Bardhaj. Interesi...   Read More

Fillimi i projektit “Gjermanishtja ne Shqiperine e Veriut!

LajmComments Off on Fillimi i projektit “Gjermanishtja ne Shqiperine e Veriut!

Të shtunën, më 14 tetor 2017, filloi kursi i gjermanishtes në Koplik për vitin shkollor 2017/18, i cili është pjesë e projektit “Gjermanishtja në...   Read More

Festimi i 10-vjetorit të shkollës austriake “Peter Mahringer” në Shkodër më 28.9.2017

LajmComments Off on Festimi i 10-vjetorit të shkollës austriake “Peter Mahringer” në Shkodër më 28.9.2017

Më 28. 09.2017 u zhvillua festa e 10 vjetorit të shkollës sonë në praninë e të ftuarve të shumtë dhe figurave të shquara nga...   Read More

Konferenca e Ballkanit Perëndimor të ADV

LajmComments Off on Konferenca e Ballkanit Perëndimor të ADV

Shoqata Shqiptare e Mësuesve të gjuhës gjermane organizoi një konferencë ndërkombëtare nga 6 – 7 tetor 2017 me pjesëmarrës nga Serbia, Kosova, Maqedonia, Mali...   Read More

Prof. Gerlinde Tagini – Dhënia e titullit të nderit

LajmComments Off on Prof. Gerlinde Tagini – Dhënia e titullit të nderit

Në kuadër të festës së 10-vjetorit të shkollës, drejtori i Departamentit të Shkollave Internacionale Austriake në Ministrinë e Arsimit të Austrisë, këshilltari ministror Hans-Peter...   Read More

ERASMUS+ Projekt “FUTURE ROOTS”

LajmComments Off on ERASMUS+ Projekt “FUTURE ROOTS”

Më 24 korrik deri më 6 Gusht u zhvillua në Oirschot, Hollandë aktiviteti  “FUTURE ROOTS Erasmus+”  . Morën pjesë 30 te rinj nga Shqipëria,...   Read More

Kampin veror – “Goethe goes Grün”

LajmComments Off on Kampin veror – “Goethe goes Grün”

Ky ishte një projekt i Institutit Goethe për mbrojtjen e mjedisit dhe natyrës. Kishte 36 pjesëmarrës nga vende të ndryshme. Fluturuam në Ano Chora...   Read More

Festa e fundvitit dhe ceremonia e diplomimit të maturantëve 2016 – 2017

LajmComments Off on Festa e fundvitit dhe ceremonia e diplomimit të maturantëve 2016 – 2017

Me 14 qershor u zhvillua festa e dhjetë e fundvitit në shkollën austriake „Peter Mahringer“. Me prezencen e shumë të ftuarve të nderit, të...   Read More

Bashkёbisedim letrar nё biblotekёn e shkollёs

LajmComments Off on Bashkёbisedim letrar nё biblotekёn e shkollёs

A ju nevojitet leximi pёr tё ndёrtuar njё tё ardhme tё mirё profesionale? Thelbёsisht Jo! Mbi kёtё pistё ndёrtohen urat e bisedёs pёr tё...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”