Austria Schulnetzwerk

Lajm

Shkolla jonë mbështet me bazë materiale komunën Pult

LajmComments Off on Shkolla jonë mbështet me bazë materiale komunën Pult

Patëm kënaqësinë të mbështesim brenda mundësive tona dhe duke vërë në zbatim përgjegjësinë tonë sociale shkollat në Kir, Bogë dhe Xhaj në Komunën e...   Read More

Praktikë në shkollën austriake jashtë vendi: vizita e kursit të gjermanishtes në Koplik

LajmComments Off on Praktikë në shkollën austriake jashtë vendi: vizita e kursit të gjermanishtes në Koplik

Edhe në këtë vit shkollor, dy mësues nga Austria vizitojnë HTL “Peter Mahringer” në Shkodër, në kuadër të projektit “Praktikë në shkollat austriake jashtë...   Read More

Gjysëm – maratona e Tiranës

LajmComments Off on Gjysëm – maratona e Tiranës

Të dielën, më 15 tetor 2017, u zhvillua gjysëm -maratona në Tiranë. Shkolla Austriake u përfaqësua me 7 nxënës, 2 mësues dhe drejtorin z....   Read More

Takimi i Rrjetit QIBB mbi dixhitalizimin dhe Q-Dita 3.1. – workshop i planifikimit të cilësisë së shkollës

LajmComments Off on Takimi i Rrjetit QIBB mbi dixhitalizimin dhe Q-Dita 3.1. – workshop i planifikimit të cilësisë së shkollës

Industria 4.0, digjitalizimi, ndryshimet teknologjike në botën e punës Këto gjëra diskutohen gjithashtu në shkollë dhe janë të ankoruara në shumë disiplina. Në Innsbruck,...   Read More

Hapja e kursit të gjermanishtes në shkollën “Mons.Lucjan Avgustini” Vau i Dejës

LajmComments Off on Hapja e kursit të gjermanishtes në shkollën “Mons.Lucjan Avgustini” Vau i Dejës

Më 20.10.2017 hapëm për të pestin vit rrallazi kursin e gjuhës gjermane në shkollën e mesme të bashkuar “Mons. Lucjan Avgustini”. Drejtori i shkollës...   Read More

Vendi i parë për nxënësin e shkollës sonë në kërcim për së gjati

LajmComments Off on Vendi i parë për nxënësin e shkollës sonë në kërcim për së gjati

Më 8.10.17 u zhvillua në Bar, në Malin e Zi, një aktivitet në atletikë, ku morën pjesë shtetet e Ballkanit. Në këtë aktivitet mori...   Read More

Hapja e kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare Bardhaj

LajmComments Off on Hapja e kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare Bardhaj

Në kuadër të projektit “Gjermanishtja në Shqipërinë e Veriut” për herë të parë hapëm kursin e gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare në Bardhaj. Interesi...   Read More

Fillimi i projektit “Gjermanishtja ne Shqiperine e Veriut!

LajmComments Off on Fillimi i projektit “Gjermanishtja ne Shqiperine e Veriut!

Të shtunën, më 14 tetor 2017, filloi kursi i gjermanishtes në Koplik për vitin shkollor 2017/18, i cili është pjesë e projektit “Gjermanishtja në...   Read More

Festimi i 10-vjetorit të shkollës austriake “Peter Mahringer” në Shkodër më 28.9.2017

LajmComments Off on Festimi i 10-vjetorit të shkollës austriake “Peter Mahringer” në Shkodër më 28.9.2017

Më 28. 09.2017 u zhvillua festa e 10 vjetorit të shkollës sonë në praninë e të ftuarve të shumtë dhe figurave të shquara nga...   Read More

Konferenca e Ballkanit Perëndimor të ADV

LajmComments Off on Konferenca e Ballkanit Perëndimor të ADV

Shoqata Shqiptare e Mësuesve të gjuhës gjermane organizoi një konferencë ndërkombëtare nga 6 – 7 tetor 2017 me pjesëmarrës nga Serbia, Kosova, Maqedonia, Mali...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”