Austria Schulnetzwerk

Archives

Vjena, një qytet historik i Evropës

LajmComments Off on Vjena, një qytet historik i Evropës

Klasat e treta dhe të katërta shkuan në Vjenë nga 23 tetor 2023 deri më 28 tetor 2023 dhe mundën të përjetonin një udhëtim...   Read More

Gëzuar festat, Shqipëri e dashur!

LajmComments Off on Gëzuar festat, Shqipëri e dashur!

Sot, në shkollën tonë u zhvillua një aktivitet, në lidhje me festat e Nëntorit. Falënderojmë nxënësit e të gjitha klasave, që morën pjesë përmes...   Read More

Festë në shkollë me rastin e Ditës Kombëtare të Austrisë

LajmComments Off on Festë në shkollë me rastin e Ditës Kombëtare të Austrisë

Pas një kohe të gjatë, në palestrën e shkollës austriake „Peter Mahringer“ u zhvillua këtë vit sërish një festë për Festën Kombëtare të Austrisë,...   Read More

Pjesëmarrje në YOUTHSTART European Entrepreneurship Award 2023 dhe projekti ERASMUS+

LajmComments Off on Pjesëmarrje në YOUTHSTART European Entrepreneurship Award 2023 dhe projekti ERASMUS+

Youth Start European Entrepreneurship Award (www.youthstart.network) u zhvillua nga 23 deri 26 Shtator 2023 në Kitzbühel/Austri. Nxënësja Najda Musta (4B) me idenë e saj...   Read More

Konferenca e dialogut Eljub, Tulln pranë Danubit, Austri

LajmComments Off on Konferenca e dialogut Eljub, Tulln pranë Danubit, Austri

Më 22.09.2023 u zhvillua në Tulln të Austrisë konferenca e dialogut. Në këtë takim morën pjesë nxënëset Jonejda Zaimi dhe Stefi Fushaj (3A). Pjesëmarrës...   Read More

Java e librit elektronik në Krems të Austrisë.

LajmComments Off on Java e librit elektronik në Krems të Austrisë.

Pas takimeve përgatitore, më 01. 07 – 08. 07. 2023, u zhvillua në Krems të Austrisë, Java e Librit Elektronik, Eljub-E-Book. Shkolla jonë u...   Read More

Java e ekskursioneve në Shkollën Austriake

LajmComments Off on Java e ekskursioneve në Shkollën Austriake

Java e fundit e shkollës ishte shumë e gëzueshme dhe aktive fizikisht për shkollën tonë. Shumë klasa bënë udhëtime, aktivitete të ndryshme etj, qoftë...   Read More

Konkursi i matematikës

LajmComments Off on Konkursi i matematikës

Fundviti rezultoi shumë i suksesshëm për klasat e 7-ta të shkollës sonë. Ne finalizuam matematikën me një konkurs mes grupeve brenda klasave. Nxënësit vetë...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”