Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 17/12/2021

Urime muzikore për Krishtlindje

LajmComments Off on Urime muzikore për Krishtlindje

Grupi i projektit muzikor ju dërgon urime muzikore për Krishtlindje!

Prezantim libri

LajmComments Off on Prezantim libri

Në datën 25.11.2021, në Shkollën Austriake në Shkodër, u organizua, nën drejtimin e mësueses së Gjuhës shqipe dhe Letërsisë, Znj.Brunilda Kapcari, promovimi i librit:...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”