Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 03/12/2021

Vizitë e konsulles austriake

LajmComments Off on Vizitë e konsulles austriake

Konsullja e Ambasadës Austriake, Zonja Renate Seib vizitoi më 26.11.2021 Shkollën Austriake bashkë me bashkëpunonjësen e saj, Zonjën Migena Xoxa dhe pedagogen e ÖAD,...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”