Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 30/09/2020

Zhvillim produkti në Austri

LajmComments Off on Zhvillim produkti në Austri

Shkolla Austriake Shkodër pati këtë vit mundësinë të prezantojë një zhvillim produkti për Shkollën e Vinokulturës dhe Vreshtarisë në Krems, Austri. Bëhet fjalë për...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”