Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 25/09/2020

Analizë PCR në shkollë

LajmComments Off on Analizë PCR në shkollë

Shkolla Austriake aplikon një shumëllojshmëri masash për të mundësuar një frekuentim të suksesshëm në shkollë dhe për të siguruar shëndetin e nxënësve tanë. Një...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”