Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 08/09/2020

Fillim i mbarë në Shkollën Austriake

LajmComments Off on Fillim i mbarë në Shkollën Austriake

Me një plan mësimor të të menduar me kujdes, masa të shumëllojshme dhe efikase për mbrojtjen ndaj Covid-19, si për shembull respektim distance dhe...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”