Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 14/05/2020

Mësimi Online sipas pikëpamjes së nxënësve tanë

LajmComments Off on Mësimi Online sipas pikëpamjes së nxënësve tanë

Në një projekt në lëndën „Gjuhë Shqipe dhe Letërsi“, një grup i klasës 2B ka trajtuar sfidat e mundësitë e mësimit online si dhe...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”