Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 07/05/2020

Pak pozitivitet na bën të gjithëve mirë

LajmComments Off on Pak pozitivitet na bën të gjithëve mirë

Në kuadër të një projekti në lëndën Gjuhë Shqipe, një grup nga klasa 2B ka trajtuar temën, si mund të qëndrojmë pozitivë dhe me...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”