Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 25/11/2019

Konferenca Eljub Dialog (Projekt i Erasmus+)

LajmComments Off on Konferenca Eljub Dialog (Projekt i Erasmus+)

Nga data 20 – 22 nëntor 2019, Era Troshani, Sonila Rrustemi dhe Alesia Kola nga klasa 4a morën pjesë në Konferencën Eljub Dialog në...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”