Austria Schulnetzwerk

Yearly Archives: 2018

Dita e hapur në shkollën austriake Shkodër

LajmComments Off on Dita e hapur në shkollën austriake Shkodër

Është tashmë një traditë në shkollë që tonë një herë në vit të ftojmë nxënës, prindër dhe kompani të ndryshme në shkollë. Kështu mund...   Read More

Vizitë në “Shtëpinë e Fëmijëve”

LajmComments Off on Vizitë në “Shtëpinë e Fëmijëve”

Në kuadër të lëndës së Biologjisë dhe të kapitullit mbi studime të sjelljes tek njerëzit, nxënësit e klasës së 9-të vizituan “Shtëpinë e Fëmijëve”...   Read More

Për herë të parë titulli inxhinier për një maturant në shkollën austriake Shkoder

LajmComments Off on Për herë të parë titulli inxhinier për një maturant në shkollën austriake Shkoder

Urime të përzemërta për Ehad Kraja, një ish-i diplomuar i shkollës austriake Shkodra, i cili pas 3 vite praktikë inxhinierike fitoi titullin inxhinier. Një...   Read More

Ekskursioni i klasës tonë Dubrovnik, Kroaci

LajmComments Off on Ekskursioni i klasës tonë Dubrovnik, Kroaci

Një ekskursion për njohjen e kulturës së rajonit mesdhetar –kështu mund ta quajmë ekskursionin e klasës së IV A, të datës 16-18 prill 2017,...   Read More

„Mos harro kurrë se të dua” rikthehet në skenë

Comments Off on „Mos harro kurrë se të dua” rikthehet në skenë

Më 23.04.2018 nxënësit e vitit të 4A dhe nxënësja Antonela Marku nga klasa 9B, nën kujdesin e mësueseve Loreta Prela dhe Brunilda Kapcari, vunë...   Read More

Gjysmëfinalja e konkursit “Rini në inovacion 2018” në Vjenë – Suksesi i ekipit “Bima.al” në kategorinë Design!

LajmComments Off on Gjysmëfinalja e konkursit “Rini në inovacion 2018” në Vjenë – Suksesi i ekipit “Bima.al” në kategorinë Design!

Pjesëmarrja e suksesshme e shkollës austriake “Peter Mahringer” me temën e diplomës “bima.al”, platforma e bimëve mjekësore në konkursin e njohur “Jugend Innovativ- Rini...   Read More

Nxënësit nga Neunkirchen takojnë nxënësit në Shkodër, pjesa 2

LajmComments Off on Nxënësit nga Neunkirchen takojnë nxënësit në Shkodër, pjesa 2

Një lamtumirë me lot në sy ishte fundi i kësaj jave (21 – 27. 4. 2018) emocionuese dhe interesante me mysafirët austriake nga Neunkirchen....   Read More

Vizitë ne Vaun Dejësit: “Gjuha gjermane në Shqiperinë e Veriut”

LajmComments Off on Vizitë ne Vaun Dejësit: “Gjuha gjermane në Shqiperinë e Veriut”

Më 21 prill 2018, drejtuesja e projektit Mikela Lekaj vizitoi projektin në shkollën e mesme të bashkuar “Mons. Lucjan Avgustini, në Vaun Dejësit, për...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”