Austria Schulnetzwerk

Yearly Archives: 2018

Festa e fundvitit dhe ceremonia e diplomimit të maturantëve 2017/2018

LajmComments Off on Festa e fundvitit dhe ceremonia e diplomimit të maturantëve 2017/2018

Me 21. qershor u zhvillua festa e fundvitit në shkollën austriake „Peter Mahringer“. Me prezencën e shumë të ftuarve te nderit, përfaqësuesve të DAR...   Read More

Oraret e pushimeve

LajmComments Off on Oraret e pushimeve

Oraret e hapjes së administratës së shkollës: Sekretaria është e hapur nga 25.6. deri në fund të muajit korrik nga ora 8:00 deri në...   Read More

Ditët e projektit të 2B në Theth

LajmComments Off on Ditët e projektit të 2B në Theth

Tre ditë në Theth (18-20.6.2018) ishin për klasën 2B një përfundim i mirë i këtij viti shkollor. Erjola Duraku dhe mësuesja kujdestare Maria Hönigsberger...   Read More

Dita e dytë sportive

LajmComments Off on Dita e dytë sportive

Më 13 qershor, për herë të dytë në këtë vit shkollor, u zhvillua një ditë sportive në qendrën sportive “Zmijani”, e cila si gjithmonë...   Read More

Seminari letrar: ” Kafka kërcen” për nxënësit e klasës 3b

LajmComments Off on Seminari letrar: ” Kafka kërcen” për nxënësit e klasës 3b

Më 18 maj 2018, në bibliotekën e shkollës u zhvillua një seminar letrar me nxënësit e klasës 3b. Seminari me temë “Kafka tanzt” ishte...   Read More

Ndarja e çmimeve për konkurset e gjuhës gjermane dhe ligjërimit në gjermanisht

LajmComments Off on Ndarja e çmimeve për konkurset e gjuhës gjermane dhe ligjërimit në gjermanisht

Znj Mag. Elisabeth Augustin, nga MInistria e Arsimit, Shkencës dhe Kërkimeve shkencore të Austrisë (BMBWF), e cila këtë vit ishte kryetare e komisionit të...   Read More

Aktivitet letrar në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër

LajmComments Off on Aktivitet letrar në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër

Më datë 25 Maj, në ambientet e bibliotekës së shkollës sonë, u zhvillua aktiviteti tematiko – letrar me titull « Erdhme ». Ky aktivitet...   Read More

Projekti bima.al fiton në Vjenë

LajmComments Off on Projekti bima.al fiton në Vjenë

Skuadra Samela Lulaj dhe Gjystina, maturante të klasës 5b, morën vendin e tretë në finale në kategorinë e dizajnit në konkursin midis të gjitha...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”