Austria Schulnetzwerk

Yearly Archives: 2018

Hapja e ekspozitës „Warhol shkon Shkodra“

LajmComments Off on Hapja e ekspozitës „Warhol shkon Shkodra“

Në mbrëmjen para organizimit të shkollës me rastin e festave kombëtare të Shqipërisë, në ambientet e Shkollës Austriake u çel në mënyrë festive ekspozita...   Read More

„Peter Mahringer“ në finale të „Fjala Artistike 2018“

LajmComments Off on „Peter Mahringer“ në finale të „Fjala Artistike 2018“

Si çdo vit, Qendra Kulturore Shkodër organizoi aktivitetin „Fjala Artistike 2018“. Aty morën pjesë nxënës nga të gjitha shkolla 9-vjeçare të qytetit Shkodër. Pjesët...   Read More

Peter Mahringer në konkursin ndërkombëtar CodingContest

LajmComments Off on Peter Mahringer në konkursin ndërkombëtar CodingContest

Më 16.11.2018, pesëmbëdhjetë nxënëse e nxënës veçanërisht të angazhuar të viteve të katërta e të pesta të shkollës sonë morën pjesë për herë të...   Read More

Orë tematiko-letrare me klasat e nënta

LajmComments Off on Orë tematiko-letrare me klasat e nënta

Sot klasat e nënta zhvilluan një bisedë letrare me autoren Ela Masllov, e cila vuan nga sëmundja e paraplegjise. Ajo, përmes poezisë së saj,...   Read More

Drejt një të ardhme të sigurt!

LajmComments Off on Drejt një të ardhme të sigurt!

Shkolla Austriake „Peter Mahringer“ ka lindur nga bashkëpunimi mes Ministrive të Arsimit të dy shteteve mike, Shqipëri dhe Austri. Kjo miqësi e fortë, që...   Read More

Shëtitje në Tarabosh

LajmComments Off on Shëtitje në Tarabosh

Në këtë mot të mrekullueshëm vjeshte, ne u ngjitëm në Tarabosh. Me 3 Nëntor 2018, Denildo Lazri dhe Tom Vuksani nga e 2b, Drian...   Read More

Hapja e kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare “Gjon Ndoci” Bushat dhe dorëzimi i 10 kompjuterëve

LajmComments Off on Hapja e kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare “Gjon Ndoci” Bushat dhe dorëzimi i 10 kompjuterëve

Në kuadër të projektit “Gjermanishtja në Shqipërinë e Veriut” për herë të parë hapëm kursin e gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare “Gjon Ndoci” Bushat....   Read More

Dhënie ndihme ekonomike për Shtëpinë e të Moshuarve në Shkodër

LajmComments Off on Dhënie ndihme ekonomike për Shtëpinë e të Moshuarve në Shkodër

Me rastin e Ditës së Brezit të Vjetër, që është ditë ndërkombëtare e mbledhjes së kontributeve, një delegacion i Shkollës Austriake i kaloi këtij...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”