Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 07/12/2018

Shkolla Austriake në Bashkinë Shkodër për „Panairin e Punës dhe Biznesit“

LajmComments Off on Shkolla Austriake në Bashkinë Shkodër për „Panairin e Punës dhe Biznesit“

Me 7 Dhjetor 2018, një grup nxënësish dhe mësuesish përfaqësuan Shkollën Austriake në edicionin e tretë të „Panairit të Punës dhe Biznesit“ të organizuar...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”