Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 06/12/2018

Prezantim i librit mbi Zonjën Marianne Graf

LajmComments Off on Prezantim i librit mbi Zonjën Marianne Graf

Ditën e enjte, më 06.12.2018, edhe Shkolla Austriake u ftua në një prezantim libri mbi Marianne Graf, organizuar në bibliotekën „Marin Barleti“. Koleget dhe...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”