Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: December 2018

Vizitë në shtëpinë e foshnjës

LajmComments Off on Vizitë në shtëpinë e foshnjës

Mendimi i mësueses sonë kujdestare, Mikela Leka, që para festave të shkonim për vizitë në shtëpinë e foshnjës, u pëlqye menjëherë nga të gjithë...   Read More

Çmime në letërsi në rang qyteti

LajmComments Off on Çmime në letërsi në rang qyteti

Për të parën herë në qytetin e Shkodrës, nga biblioteka e qytetit “Marin Barleti” u zhvillua konkursi letrar „Festivali letrar i Shkodrës”. Në të...   Read More

Hapja e projektit-ekspozitë: „Vitet Austriake. Administrimi civil i Shqipërisë së Veriut nga 1916 deri 1918“

LajmComments Off on Hapja e projektit-ekspozitë: „Vitet Austriake. Administrimi civil i Shqipërisë së Veriut nga 1916 deri 1918“

Në fund të Vitit Austriak 2018, më 13 dhjetor 2018 u hap në shkollën tonë një ekspozitë, që paraqiti historinë e Shqipërisë së Veriut...   Read More

Vizitë e projektit „Gjermanishtja në Veri të Shqipërisë“ në Koplik

LajmComments Off on Vizitë e projektit „Gjermanishtja në Veri të Shqipërisë“ në Koplik

Më 08.12.2018 nje delegacion nga shkolla austriake „Peter Mahringer“ vizituan projektin„ Gjermanishtja në Veri të Shqipërisë“, në Koplik. Me këtë rast përfaqësuesit nga shkolla...   Read More

Shkolla Austriake në Bashkinë Shkodër për „Panairin e Punës dhe Biznesit“

LajmComments Off on Shkolla Austriake në Bashkinë Shkodër për „Panairin e Punës dhe Biznesit“

Me 7 Dhjetor 2018, një grup nxënësish dhe mësuesish përfaqësuan Shkollën Austriake në edicionin e tretë të „Panairit të Punës dhe Biznesit“ të organizuar...   Read More

Prezantim i librit mbi Zonjën Marianne Graf

LajmComments Off on Prezantim i librit mbi Zonjën Marianne Graf

Ditën e enjte, më 06.12.2018, edhe Shkolla Austriake u ftua në një prezantim libri mbi Marianne Graf, organizuar në bibliotekën „Marin Barleti“. Koleget dhe...   Read More

Botimi Nr. 15 i publikimeve seri të Shkollës Austriake

LajmComments Off on Botimi Nr. 15 i publikimeve seri të Shkollës Austriake

Në fillim të nëntorit doli në qarkullim botimi Nr .15 i publikimeve seri të Shkollës Austriake me titull „Warhol shkon Shkodra“, publikuar nga Markus...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”