Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 27/11/2018

Shkolla Austriake feston Festat e Nëntorit

LajmComments Off on Shkolla Austriake feston Festat e Nëntorit

Ditën e martë, me datë 27.11.2018, mësimi në shkollën tonë përfundoi pas orës së dytë dhe kjo ndodhi për një arsye shumë të fortë....   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”