Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 13/11/2018

Drejt një të ardhme të sigurt!

LajmComments Off on Drejt një të ardhme të sigurt!

Shkolla Austriake „Peter Mahringer“ ka lindur nga bashkëpunimi mes Ministrive të Arsimit të dy shteteve mike, Shqipëri dhe Austri. Kjo miqësi e fortë, që...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”