Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 06/11/2018

Shëtitje në Tarabosh

LajmComments Off on Shëtitje në Tarabosh

Në këtë mot të mrekullueshëm vjeshte, ne u ngjitëm në Tarabosh. Me 3 Nëntor 2018, Denildo Lazri dhe Tom Vuksani nga e 2b, Drian...   Read More

Hapja e kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare “Gjon Ndoci” Bushat dhe dorëzimi i 10 kompjuterëve

LajmComments Off on Hapja e kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare “Gjon Ndoci” Bushat dhe dorëzimi i 10 kompjuterëve

Në kuadër të projektit “Gjermanishtja në Shqipërinë e Veriut” për herë të parë hapëm kursin e gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare “Gjon Ndoci” Bushat....   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”