Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: October 2018

Vizitë e Zoti Presidentit Neugebauer dhe Zotit SC. Mag. Stelzmüller

LajmComments Off on Vizitë e Zoti Presidentit Neugebauer dhe Zotit SC. Mag. Stelzmüller

Me rastin e daljes në pension të mësuesit prej shumë vitesh të Shkollës Austriake, Zotit OStR. Prof.Mag. Manfred Tagini, ne patëm rastin të presim...   Read More

Dita e Ecjes Aktive – Teori dhe Praktikë

LajmComments Off on Dita e Ecjes Aktive – Teori dhe Praktikë

Ditën e premte, me 12 Tetor 2018, u organizua nga shkolla jonë Dita e Ecjes Aktive. Ndërsa nxënësit e grupit të punimit të diplomës,...   Read More

10 vjet “Gjermanishtja në veriun e Shqipërisë” Koplik

LajmComments Off on 10 vjet “Gjermanishtja në veriun e Shqipërisë” Koplik

Projekti „Gjermanishtja në veriun e Shqipërisë“ shënon këtë vit shkollor 10 vjetorin e saj. Në prani të ish drejtoreshes së shkollës austriake Gerlinde Tagini,...   Read More

„Peter Mahringer“ merr pjesë në gjysmëmaratonë

LajmComments Off on „Peter Mahringer“ merr pjesë në gjysmëmaratonë

Ditën e Diel, më 7.10.2018, u zhvillua në Tiranë gjysmëmaratona, ku Shkolla Austriake u përfaqësua nga 8 nxënës dhe 4 mësues me vrapim vullnetar...   Read More

Hapja e kursit të gjermanishtes në shkollen 9-vjeçare, Bardhaj

LajmComments Off on Hapja e kursit të gjermanishtes në shkollen 9-vjeçare, Bardhaj

Edhe për vitin shkollor 2018/2019 projekti “Gjermanishtja në Veriun e Shqipërise” trokiti ne shkollën 9-vjeçare Bardhaj. Në prani të drejtueses së projektit Mikela Lekaj,...   Read More

Dysheme e re në palestër

LajmComments Off on Dysheme e re në palestër

Më 17 Shtator 2018, në shkollën austriake „Peter Mahringer“ u zhvillua festa e inagurimit të dyshemesë së re në palestrën e shkollës, projekt ky...   Read More

HTL Shkodër – Internacionale përmes Erasmus

LajmComments Off on HTL Shkodër – Internacionale përmes Erasmus

Pesë nxënëse e nxënës të shkollës austriake „Peter Mahringer“ morën pjesë në një projekt ndërkombëtar të Erasmus+ me temë: „Dialogue for Inclusion – Conference...   Read More

Aktivitet trajnues për mësuesit e gjuhës gjermane

LajmComments Off on Aktivitet trajnues për mësuesit e gjuhës gjermane

Më 22 shtator 2018 u organizua një trajnim për mësuesit e gjuhës gjermane nga shtëpia botuese Hueber dhe Educational Center në Tiranë. Shkolla austriake...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”