Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: July 2018

Festa e fundvitit dhe ceremonia e diplomimit të maturantëve 2017/2018

LajmComments Off on Festa e fundvitit dhe ceremonia e diplomimit të maturantëve 2017/2018

Me 21. qershor u zhvillua festa e fundvitit në shkollën austriake „Peter Mahringer“. Me prezencën e shumë të ftuarve te nderit, përfaqësuesve të DAR...   Read More

Oraret e pushimeve

LajmComments Off on Oraret e pushimeve

Oraret e hapjes së administratës së shkollës: Sekretaria është e hapur nga 25.6. deri në fund të muajit korrik nga ora 8:00 deri në...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”