Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 19/04/2018

Lexim nga libra të autores austriake Renate Welsch

LajmComments Off on Lexim nga libra të autores austriake Renate Welsch

Të premten, më 23 mars 2018, klasat 2a dhe 2b, morën pjesë në aktivitetin letrar të autores së mirënjohur austriake, Renate Welsch. Ata u...   Read More

Pjesëmarrja në Programin “Changemaker”, Sarajevë 2018

LajmComments Off on Pjesëmarrja në Programin “Changemaker”, Sarajevë 2018

YEA ishte pjesë e projektit “RYAS Changemaker”, ku përfaqësues nga Shkolla “Austriake” ishte grupi BIMA. AL (Gjystina Ndou dhe Samela Lulaj). Përfaqësuese e YEAS:...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”