Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 17/04/2018

Udhëtimi në Vjenë

LajmComments Off on Udhëtimi në Vjenë

“Java në Vjenë ishte një nga javët më të bukura që kam përjetuar ndonjëherë”. “Kjo javë në Vjenë ishte një eksperiencë e paharrueshme”. “Vjena...   Read More

Vizitë në Bardhaj: “Gjuha gjermane në Shqipërinë e Veriut”

LajmComments Off on Vizitë në Bardhaj: “Gjuha gjermane në Shqipërinë e Veriut”

Më 13 prill 2018, drejtuesja e projektit Mikela Lekaj dhe koordinatori i gjuhës gjermane Markus Offner, vizituan projektin në Bardhaj, për të mësuar rreth...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”