Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: April 2018

Vizitë ne Vaun Dejësit: “Gjuha gjermane në Shqiperinë e Veriut”

LajmComments Off on Vizitë ne Vaun Dejësit: “Gjuha gjermane në Shqiperinë e Veriut”

Më 21 prill 2018, drejtuesja e projektit Mikela Lekaj vizitoi projektin në shkollën e mesme të bashkuar “Mons. Lucjan Avgustini, në Vaun Dejësit, për...   Read More

Të rinjtë e Neunkirchen takojnë të rinjtë e Shkodrës

LajmComments Off on Të rinjtë e Neunkirchen takojnë të rinjtë e Shkodrës

Miqësi me të rinjë nga një vend tjetër? Komunikim në gjuhë të huaj? Vështrime në një kulturë tjetër? Shumë përshtypje të reja? Aktivitete të...   Read More

Lexim nga libra të autores austriake Renate Welsch

LajmComments Off on Lexim nga libra të autores austriake Renate Welsch

Të premten, më 23 mars 2018, klasat 2a dhe 2b, morën pjesë në aktivitetin letrar të autores së mirënjohur austriake, Renate Welsch. Ata u...   Read More

Pjesëmarrja në Programin “Changemaker”, Sarajevë 2018

LajmComments Off on Pjesëmarrja në Programin “Changemaker”, Sarajevë 2018

YEA ishte pjesë e projektit “RYAS Changemaker”, ku përfaqësues nga Shkolla “Austriake” ishte grupi BIMA. AL (Gjystina Ndou dhe Samela Lulaj). Përfaqësuese e YEAS:...   Read More

Udhëtimi në Vjenë

LajmComments Off on Udhëtimi në Vjenë

“Java në Vjenë ishte një nga javët më të bukura që kam përjetuar ndonjëherë”. “Kjo javë në Vjenë ishte një eksperiencë e paharrueshme”. “Vjena...   Read More

Vizitë në Bardhaj: “Gjuha gjermane në Shqipërinë e Veriut”

LajmComments Off on Vizitë në Bardhaj: “Gjuha gjermane në Shqipërinë e Veriut”

Më 13 prill 2018, drejtuesja e projektit Mikela Lekaj dhe koordinatori i gjuhës gjermane Markus Offner, vizituan projektin në Bardhaj, për të mësuar rreth...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”