Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: March 2018

Festa e mësuesit dhe gruas

LajmComments Off on Festa e mësuesit dhe gruas

Të gjithë e presin me dëshirë muajin mars, pasi na sjell ndër mend festat e bukura që kujtojnë figurën e mësuesit edhe të nënës....   Read More

Vizitë në Kabinetin e Zoologjisë

LajmComments Off on Vizitë në Kabinetin e Zoologjisë

Në kuadër të mësimit të biologjisë, nxënësit e klasës së 7-të, të shoqëruar nga nëndrejtoreshë Marilda Shala dhe mësuesja e lëndës Gjyzepina Celi, më...   Read More

Startup Europe Week 2018

LajmComments Off on Startup Europe Week 2018

Në ambjentet e shkollës austriake “Peter Mahringer” në Shkodër, u zhvillua për herë të parë eventi i sipërmarrjeve të reja, “Startup Europe Week 2018”....   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”