Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 22/02/2018

Urime për fitoren në konkursin për formim politik

LajmComments Off on Urime për fitoren në konkursin për formim politik

Më 21 shkurt 2018, drejtori Fasching dhe nëndrejtore Marilda Shala përgëzuan fituesit e çmimit të monetar në konkursin e formimit politik të vitit shkollor...   Read More

Prezantim i kardiopediatres Arketa Pllumi-Guli

LajmComments Off on Prezantim i kardiopediatres Arketa Pllumi-Guli

Më 20 shkurt 2018, vizitoi shkollën austriake kardiopediatrja Arketa Pllumi-Guli me ftesë të mësueses së biologjisë Gjysepina Celi. Znj. Pllumi-Guli mbajti një prezantim për...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”