Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: February 2018

Urime për fitoren në konkursin për formim politik

LajmComments Off on Urime për fitoren në konkursin për formim politik

Më 21 shkurt 2018, drejtori Fasching dhe nëndrejtore Marilda Shala përgëzuan fituesit e çmimit të monetar në konkursin e formimit politik të vitit shkollor...   Read More

Prezantim i kardiopediatres Arketa Pllumi-Guli

LajmComments Off on Prezantim i kardiopediatres Arketa Pllumi-Guli

Më 20 shkurt 2018, vizitoi shkollën austriake kardiopediatrja Arketa Pllumi-Guli me ftesë të mësueses së biologjisë Gjysepina Celi. Znj. Pllumi-Guli mbajti një prezantim për...   Read More

Olimpiada e Informatikës

LajmComments Off on Olimpiada e Informatikës

Më 20 janar u zhvillua në Shkodër faza e dytë e olimpiadës së Informatikës në rang qyteti, e cila u organizua nga DAR. Nga...   Read More

Referat nga një ish maturante e shkollës austriake

LajmComments Off on Referat nga një ish maturante e shkollës austriake

Në shkurt të vitit 2018, shkolla kishte vizitorë nga Vjena. Erisa Sala, një nga të diplomuarit tanë të suksesshëm, e cila ndjek studimet në...   Read More

Karnevalet në Shkodër

LajmComments Off on Karnevalet në Shkodër

Atmosferës së Karnevaleve në Shkodër me datë 9 shkurt 2018 iu bashkua edhe shkolla jonë duke u prezantuar me një koreografi të përgatitur nga...   Read More

Konkurs tematiko-letrar në bibliotekën “Marin Barleti”

LajmComments Off on Konkurs tematiko-letrar në bibliotekën “Marin Barleti”

Kësaj të shtunë, me datë 3. 02. 2018, në ambientet u zhvillua në bibliotekën « Marin Barleti » një konkurs tematiko-letrar mes klasave 8B,...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”