Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: December 2017

Shkolla Austriake Shkoder uron Gëzuar Festat!

LajmComments Off on Shkolla Austriake Shkoder uron Gëzuar Festat!

Festojmë Krishtlindjet

LajmComments Off on Festojmë Krishtlindjet

Më 21.12.2017 u organizua për klasën e shtatë dhe të tetë në bibliotekë një festë e Krishtlindjeve. Nxënësit e këtyre klasave përgatitën një prezantim...   Read More

Dorëzimi i donacionit për shkollën e komunitetit Rom “ Beato Zeferino”

LajmComments Off on Dorëzimi i donacionit për shkollën e komunitetit Rom “ Beato Zeferino”

Më 15 dhjetor 2017, një delegacion i vogël i Shkollës Austriake dorëzoi një donacion monetar të mbledhur nga stafi mësimdhënës tek drejtoresha e shkollës...   Read More

Panair në bashkinë e qytetit të Shkodrës

Comments Off on Panair në bashkinë e qytetit të Shkodrës

Më 14 dhjetor, në katin e dytë të Bashkisë së Shkodrës, u zhvillua një panair i shkollave profesionale dhe i bizneseve në rrethin e...   Read More

Kampionati me rastin e “Javës së Pavarësisë”

LajmComments Off on Kampionati me rastin e “Javës së Pavarësisë”

Në “Javën e Pavarësisë” Bashkia Shkodër organizoi kampionatin sportiv të lojrave me dorë. Nxënësit e shkollave: “Atë Pjetër Meshkalla”, “Ismail Qemali”, ”Zemra e Krishtit”,...   Read More

Festat e nëntorit në shkollën austriake “Peter Mahringer”

Comments Off on Festat e nëntorit në shkollën austriake “Peter Mahringer”

Me rastin e festave të nëntorit, shkolla austriake “Peter Mahringer”, organizoi si çdo vit një aktivitet me recitime, këngë e valle. Ky vit ishte...   Read More

Mbill një pemë …

LajmComments Off on Mbill një pemë …

Pasi klasa 3a kishte trajtuar temën e mbrojtjes së mjedisit në orën e mësimit të gjuhës gjermane, u krijua ideja për të vënë në...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”