Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 24/11/2017

Ekskursioni në Reç

LajmComments Off on Ekskursioni në Reç

Ditën e mërkurë, me datë 15.11.2017, klasa e 9A dhe 9C ,të shoqëruar nga mësuese Irma, mësuese Ana dhe mësuese Jozefina, organizuan një ekskursion...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”